tvoh 2019

Het is weer tijd voor.. The Voice of Holland seizoen 10

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Vanavond gaat alweer het tiende seizoen van The Voice of Holland van start. In hun bekende rode stoelen draaien coaches Lil'Kleine, Ali B., Anouk en Waylon de komende tijd flink wat af. Ga jij kijken? Om alvast in de stemming te komen: de audities van de negen oud-winnaars.

Seizoen 9 (2018) - Dennis van Aarssen

Het negende seizoen van The voice werd gewonnen door de 25-jarige Dennis met Waylon als zijn coach. Zijn single Modern World, een cover van een nummer van Anouk, stond begin 2019 in de Nederlandse Tipparade. Nog deze week werd de oud-winnaar overrompeld toen hij door zanger Michael Bublé het podium op mocht in Keulen om samen te zingen.

Dennis van Aarssen – That’s Life | The voice of Holland | The Blind Auditions | Seizoen 9

Seizoen 8 (2017) - Jim van der Zee

Jim maakte een grote indruk op de juryleden van The Voice of Holland. Tijdens de blind auditions zong hij een Engelstalige versie van het Portugese songfestivalnummer Amar pelos dois (dat het Eurovisiesongfestival 2017 won, red.). Het was Anouk die hem dit seizoen coachte en met hem het achtste seizoen won! In de finale zong hij het nummer Vincent van Don McLean.

Jim van der Zee - Amar Pelos Dois | The voice of Holland | The Blind Auditions | Seizoen 8

Seizoen 7 (2016) - Pleun Bierbooms

Bierbooms werd op 17 februari 2017 de winnares van alweer het zevende seizoen. Waylon coachte haar van de blind auditions tot en met de finale die ze won. Het winnen van de talentenjacht leverde haar ook een plek op het podium in de Amsterdam Arena. Daar trad ze als gastartiest op tijdens de concerten van De Toppers.

Pleun Bierbooms – Million Years Ago (The Blind Auditions | The voice of Holland 2016)

Seizoen 6 (2015) - Maan de Steenwinkel

In 2015 deed Maan niet alleen mee aan, ze won op 29 januari 2016 ook de finale! Met Marco aan haar zijde als coach. De single Perfect World, geproduceerd door Hardwell, kwam op 13 februari 2016 binnen in de Top 40. En op 1 april van datzelfde jaar ontving Maan een gouden plaat voor die single van Hardwell. Inmiddels timmert Maan hard aan de weg als zangeres en danseres: ze werd derde bij Dance Dance Dance in 2017. Ook als actrice heeft ze haar debuut gemaakt. Dit jaar had ze een bijrol in De Club van Lelijke Kinderen. Begin 2019 werd ze bekroond als 'Beste zangeres van het Jaar' bij de 100% NL Awards.

 

Maan - The Power Of Love (The Blind Auditions | The voice of Holland 2015)

Seizoen 5 (2014) - O'G3NE

In 2014 deden de drie zusjes als eerste drietal ooit mee aan The voice of Holland. Onder leiding van Marco Borsato wonnen ze de talentenjacht. Het nummer dat ze zongen bij hun auditie, de Destiny's Child-versie van Emotion, maakte het niet tot de top 40. Na het winnen van The Voice brachten ze hun debuutsingle Magic uit, die op nummer 3 eindigde in de Single Top 100 en waar ze een gouden plaat voor kregen.

O'G3NE - Emotion (The Blind Auditions | The voice of Holland 2014)

Seizoen 4 (2013) - Julia van der Toorn

Tijdens haar auditie zong Julia een cover van het nummer Oops!... I Did It Again  van Britney Spears. Een week na haar optreden scoorde ze er al een nummer 1-hit mee in de Nederlandse Single Top 100. Het bleek een voorbode voor succes: in de Nederlandse Top 40 kwam de single binnen op nummer 26 en ze won het vierde seizoen van The Voice met Marco Borsato als haar coach.

 

Julia van der Toorn - Oops!... I did it Again (The Blind Auditions | The voice of Holland)

Seizoen 3 (2012) - Leona Philippo

Leona gooit hoge ogen tijdens haar auditie en wint het derde van The Voice. Helaas is haar cover Could You Be Loved de minst succesvolle nummer 2 hit ooit in de Nederlandse Top 40.

Leona Philippo - Mesmerized (The Blind Auditions | The voice of Holland 2012)

Seizoen 2 (2011)- Iris Kroes

Iris betoverde iedereen door het bespelen van een harp. Het leverde haar niet alleen een bak complimenten, maar ook de titel van het tweede seizoen op.

Iris Kroes - Someone Like You (The Blind Auditions | The voice of Holland 2011)

Seizoen 1 (2010)- Ben Saunders

Ben won het eerste seizoen van The Voice of Holland na een spetterende auditie. We herinneren ons allemaa nog wel hoe coach Roel van Velzen in zijn armen sprong toen voor hem als coach werd gekozen. 

Ben Saunders - Use Somebody (The Blind Auditions | The voice of Holland 2010)

The Voice Of Holland is vanaf 3 november elke vrijdagavond te zien vanaf 20:30 uur op RTL4.

Anderen lazen ook: Waarom ik tóch The Voice kijk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren