docu bieber

Justin Bieber geeft inkijkje in zijn leven met docu

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Het was lange tijd stil rond Justin Bieber. Vier jaar om precies te zijn. Maar afgelopen week liet de zanger weten dat-ie komend voorjaar weer gaat touren! En dat niet alleen. Vanaf eind januari is ook zijn docu Seasons te zien op YouTube.

De documentaireserie gaat over de afgelopen vier jaar van Biebers leven en is vanaf 27 januari te zien op YouTube. Nieuwe afleveringen komen op maandag en woensdag uit.

Trailer

'Misschien krijgen mensen een inkijkje in zijn wereld door dit te bekijken', vertelt Hailey, Biebers vrouw, in de aankondiging. Die kun je vast hieronder bekijken.

Justin Bieber: Seasons | Official Trailer Ft. Yummy | YouTube Originals

Leren beheersen

In de trailer van de docu is te zien hoe de populaire zanger wordt gevraagd naar hoe de afgelopen vier jaar voor hem zijn verlopen. Dat geld en succes niet altijd gelukkig maakt blijkt wel uit hoe Bieber zich gedroeg zo'n vier, vijf jaar geleden.

Begin 2014 krijgt hij een werkstraf omdat hij eieren naar het huis van zijn buurman had gegooid. Hij moet van de rechter in therapie om zijn woede te leren beheersen en wordt kort daarna gearresteerd voor rijden onder invloed. In 2015 annuleerde hij zijn tournee, omdat het niet goed met hem ging. Sindsdien heeft hij geen nieuw album uitgebracht.

Goede start

2020 begint in ieder geval goed voor de zanger. Naast Seasons komt Bieber binnenkort ook weer met een nieuw nummer, zo laat hij weten op zijn Instagram.

Anderen lazen ook: Justin Bieber: superidool met depressie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren