justin bieber amsterdam quiz

Justin Bieber vraagt fans voor hem te bidden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Justin Bieber is van zijn roze huwelijkswolk af. De zanger heeft op Instagram toegegeven niet lekker in zijn vel te zitten. Hij roept zijn fans op om voor hem te bidden. 

‘Ik wilde jullie een update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik ben aan het worstelen met mezelf en voel mezelf raar’, schrijft Bieber op zijn Instagram. ‘Ik stuiter altijd terug, dus ik maak me geen zorgen, maar wilde alleen contact met jullie zoeken en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt.’ Volgens verschillende media verwijst het bericht naar een depressie waar de zanger last van zou hebben. 

Therapie

De zanger liet al eerder weten last te hebben van depressiviteit. Tijdens zijn Purpose-tour vertelde hij al dat hij last had van depressieve gevoelens en eenzaamheid. Ook vertelde hij toen dat hij verslaafd was aan Xanax, een populair kalmeringsmiddel. De zanger hoopt dat de gebeden van zijn fans zullen bijdragen aan zijn herstel.

'Het is hard werken'

Afgelopen september trad de zanger in het huwelijksbootje met model Hailey Baldwin. Toch gaf het stel in het tijdschrift Vogue toe dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is. ‘Het huwelijk is moeilijk’, zei Hailey in het interview. ‘Je wordt niet elke dag wakker met het idee: ‘ik ben zo verliefd en jij bent perfect’. Het is hard werken, elke dag opnieuw.’ In hetzelfde interview vertelde Bieber dat hij worstelt om vrede te vinden. Hij wil graag dat dingen goed gaan en dat mensen hem leuk vinden. Maar dat blijkt in de praktijk nog flink lastig.

Anderen lazen ook: De tranen van Justin Bieber en Waarom praten over problemen belangrijk kan zijn.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Fan Van
Fan Van
Fan Van
Fan Van