Foto: EPA

K-popidool krijgt politiebescherming

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

K-popfans waren erg bezorgd door zorgwekkende berichten op de Instagram van meidengroep TWICE. Nu blijkt dat groepslid Nayeon wordt bedreigd door een stalker.

Nayeon van de K-pop meidengroep TWICE heeft politiebescherming gekregen nadat een stalker haar benaderde in een vliegtuig. De Duitse verdachte plaatste al maanden op zijn social media dat hij de popster wilde ontmoeten. Volgens het management van TWICE kwam de man achter de vlucht die de groep zou nemen van Japan naar Zuid-Korea en kocht hij zelf ook een ticket. Tijdens de vlucht probeerde hij meerdere keren Nayean te benaderen door naar haar te roepen.

Bezorgde fans

Fans van TWICE waren erg bezorgd nadat er meerdere Instagram-stories waren geplaatst op het account van de groep. Bij foto's vanuit het vliegtuig stonden teksten als 'Ga alsjeblieft naar huis' en 'Hou alsjeblieft op.' De stories zijn niet lang daarna verwijderd, maar screenshots van de foto's gaan nog steeds rond op social media. 

Stalker-tweets

De Duitser die verdacht wordt van het stalken tweet nog steeds over Nayeon en het incident. Volgens hem wilde hij haar helemaal niet storen, en werd hij voor niks aangevallen door de managers in het vliegtuig. Hij wilde alleen zijn liefde aan Nayeon verklaren. Het management van TWICE heeft laten weten juridische stappen te gaan ondernemen. 

Josh1994 1578047768

Anderen lazen ook: 'Als K-popidool ben je bezit van je fans'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren