schildering kobe bryant

Kobe Bryant geëerd met vele muurschilderingen in LA

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Basketballegende Kobe Bryant en zijn dochter kwamen vorige maand om het leven bij een helikopterongeluk. Als eerbetoon verschijnen nu door heel Los Angeles muurschilderingen van de basketballegende. We zochten een paar bijzondere voor je uit.

Deze schildering werd gemaakt door Josh met het Instagram-account paintedprophet. Hij is schilder en ontwerper en maakte deze schildering van de basketballer.

Met ruim honderdduizend volgers op zijn Instagram deelt JC Ro regelmatig beelden van zijn eigen werk. Eerder maakte hij al portretten van Apple-oprichter Steve Jobs en rapper Snoop Dogg. Hij heeft nu de sportlegende aan dat rijtje toegevoegd.

Velaart heeft 'maar' 7000 volgers, maar maakte ook een bijzondere schildering. Bij de foto schreef hij: 'Deze muur toont nu dat #kobe en #gigi worden begroet door #NipseyHussle als ze Zion binnenkomen, met de skyline van de stad LA in de zonsondergang achter hen. Enorme liefde voor de stad en de mensen van Los Angeles.'

Royyaldog maakte deze schildering van Bryant met zijn dochter toen ze nog wat jonger waren. 'The hero left but the legend will be here with us forever. Rest in paradise Kobe', schreef hij bij de foto die hij deelde op zijn Instagram. Hij maakte de schildering niet alleen, maar met thecontaineryard, montanashopla, sprayplanet en montana_colors.  Mr Brainwash maakte een schildering van de basketballegende en zijn dochter aan 1255 South La Brea Ave in Los Angeles. In de video zoomen ze steeds verder uit zodat je kunt zien waar de schildering gemaakt is.

Anderen lazen ook: Rouwen om een overleden dierbare, hoe doe je dat?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren