luizenmoeder

Nieuw record voor tweede seizoen De Luizenmoeder

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

 ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent.’ Heb jij het nummer van juf Ank nog in je hoofd zitten? Gisterenavond ging het tweede seizoen van De Luizenmoeder van start. En de eerste aflevering zorgde meteen voor een nieuw kijkcijferrecord. 

De aflevering werd in totaal 3.965.000 keer bekeken. En daarmee is het meteen de bestbekeken aflevering van De Luizenmoeder tot nu toe. Hierbij zijn de mensen die de aflevering achteraf op internet hebben bekeken nog niet meegerekend. In de aflevering komt er een nieuw jongetje in de klas van juf Ank, vindt er een brandoefening en een oudervergadering plaats en leren we een nieuw liedje. 

Gouden Kalf

De serie over basisschool De Klimop met Juf Ank en moeder Hanna was vorig seizoen dé kijkcijferhit van het jaar. Actrice Ilse Warringa won zelfs een Gouden Kalf en een Televizier-Ster voor haar rol als irritante Juf Ank. Ook besloten onze zuiderburen de serie in het Belgisch na te maken.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen:

Trailer | De Luizenmoeder II

Anderen lazen ook: 'Ik ben Ank en wie ben jij?' De Luizenmoeder-quiz.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren