Valentijns Vlucht

Nieuw verhaal van GTST speciaal voor Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Valentijns Vlucht is een verhaal dat de producent van Goede Tijden, Slechte Tijden speciaal ontwikkelde voor Instagram. Hoofdrolspeler en nieuwkomer in het verhaal is Vincent Visser, die de rol van Valentijn Sanders speelt. 

De serie is via het GTST-account te volgen. 'Veel van onze jonge fans zitten op Instagram en met GTST Stories bieden we hen de mogelijkheid om de hele dag GTST te beleven. Het Instagramaccount van GTST groeit dagelijks en deze fans willen we graag bedienen met content die past bij dit platform en de doelgroep' zegt producent Rohan Gottschalk.

Volgens Gottschalk zijn de GTST Stories anders dan de verhalen die op televisie komen: 'Ze zijn snel en op een andere manier gedraaid, waardoor de kijker het verhaal ook anders beleeft.'

Debuut

'Voor Instagram Stories draaien is echt anders spelen dan in de studio', vertelt Vincent Visser die zijn debuut maakt in de serie. 'We draaien bijvoorbeeld maar met één camera en door de formaten op social media moet je nu rekening houden met verticaal filmen, waarbij je opeens superdicht op je medespelers staat om in het shot te passen. Heel leuk om dit verhaal exclusief te brengen op een platform waar ik zelfs dagelijks ook veel op te vinden ben', zegt hij. 

Bekijk hieronder alvast de trailer van Valentijns Vlucht.

EXCLUSIEVE GTST VERHAALLIJN OP INSTAGRAM: VALENTIJN SANDERS IS BACK!

Het verhaal is vanaf maandag 29 april elke werkdag te volgen via GTST Stories. Rond 12.00, 17.00 en 20.00 uur worden nieuwe Stories geüpload.

Anderen lazen ook: Hoe groot GTST-fan ben jij? Doe de quiz!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren