Nikkie Tutorials

NikkieTutorials online-presentator Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Maartje
Dammers

‘Ik ben meer dan vereerd en verheugd om aan te kondigen dat ik de online host ben voor #ESC2020.’ Dat liet NikkieTutorials op Instagram weten. De youtuber gaat online verslag doen van het Eurovisiesongfestival dat dit jaar in mei in Rotterdam wordt gehouden. 

Al sinds Duncan Laurence vorig jaar het liedjesfeest in Tel Aviv won, wilde Nikkie maar één ding: onderdeel uitmaken van het Eurovisie Songfestival in Nederland. En dat is nu dus gelukt. Met Nikkie aan boord kan het evenement rekenen op nog meer aandacht. De make-upartiest heeft op YouTube ruim 13 miljoen abonnees (en nog meer volgers op Instagram) en is wereldwijd een grote ster. Nikkie was onlangs nog volop in het nieuws toen ze in een van haar video's vertelde dat ze transgender is. Ze mocht er zelfs over komen praten in de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres. 

Influential YouTuber Nikkie de Jager Sits Down With Ellen

Serie

Speciaal voor YouTube gaat Nikkie een serie opnemen met de artiesten die meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Ook staat ze aan de rode loper tijdens de twee halve finales op 12 en 14 mei en tijdens de finale op 16 mei in Ahoy in Rotterdam. ‘Ik zie er echt naar uit om mij twee weken lang volledig onder te dompelen in dit unieke festival’, liet ze weten. De drie andere presentatoren waren al bekend: Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. 

In deze video vertelt Nikkie aan Duncan Laurence hoe blij ze is met haar rol tijdens het Songfestival:

Anderen lazen ook: Stefania naar Songfestival voor Griekenland.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren