ANP

Populaire K-popband BTS neemt een pauze

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Slecht nieuws voor fans van BTS. De populaire Zuid-Koreaanse K-popband neemt een pauze. De bandleden gaan even genieten van ‘het normale leven van jonge twintigers’.

BTS is de meest bekende k-popgroep van dit moment. De bandleden hebben het al sinds hun oprichting in 2013 enorm druk. Het is daarom - na ruim zes jaar optreden - de hoogste tijd voor een welverdiende vakantie. Het management van de band wil dat fans de bandleden tijdens hun vakantie met rust laten. Dan kunnen de muzikanten daarna weer ‘opgefrist en herladen’ terugkeren. Wanneer dat zal zijn, is nog niet duidelijk.

Razend populair

BTS is over heel de wereld razend populair. De single Blood, Sweat & Tears werd in 2016 binnen een recordtijd maar liefst vijftig miljoen keer beluisterd op Spotify. En het nummer DNA was op YouTube goed voor ruim 800 miljoen views. Ook in Nederland heeft BTS hordes fans: de kaartjes voor hun concert afgelopen oktober waren binnen een half uur uitverkocht.

Ga jij de band missen? Hieronder een afscheidsliedje.

BTS (방탄소년단) 'DNA' Official MV

Anderen lazen ook: Nederlandse BTS-fans krijgen kritiek of K-pop is enorm populair, hoe komt dat?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren