Rapper Boef

Rapper Boef krijgt geen straf voor te hard rijden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Rapper Boef krijgt geen boete voor twee snelheidsovertredingen die hij in 2017 zou hebben begaan. Volgens de rechter was hij namelijk niet de bestuurder.

Volgens de rechter is er wel bewijs dat met de auto, die op naam staat van Boef, veel te hard is gereden op 9 en 18 augustus 2017. 

145 km per uur

Volgens justitie reed de bestuurder eerst bij Almere 145 kilometer per uur , waar hij 100 mocht. Later die maand zou hij over de A27 met 136 kilometer per uur hebben gereden, terwijl 90 het maximum was door werkzaamheden.

De persoon die toen achter het stuur zat, is inmiddels veroordeeld, schrijft het ADBoef mocht dit keer dus gaan. 

Boete

In januari werd de rapper wél veroordeeld voor twee snelheidsovertredingen in 2016. Toen reed hij met bijna driehonderd kilometer per uur over de snelweg bij Tilburg en binnen de bebouwde kom zo'n 165 kilometer per uur. Het leverde hem een boete van 6.500 euro en een rijverbod op van 18 maanden op. 'Levensgevaarlijk', noemde de officier van justitie zijn gedrag toen. 

Anderen lazen ook: Dafne Schippers daagt Boef uit voor een sprintje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren