ANP Boef

Rapper Boef na award-regen: 'Ik hou van jullie'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Niet één of twee, maar vier keer ontving rapper Boef dinsdagavond een muziekprijs. Hij is daarmee de grote winnaar van de FunX Music Awards 2018.

Boef kreeg de prijs voor 'Artist Of The Year 2018', 'Best Video 2018' (voor Sofiane), 'Best MC 2018' en 'Best Collabo 2018' (samenwerking) met Ronnie Flex. 'Leip man hoe jullie hebben gestemd. Ik hou zo fucking veel van jullie', reageerde hij na afloop op Instagram.

De FunX Music Awards werden dinsdagavond voor de vijfde keer uitgereikt. En net als vorig jaar, viel Boef het vaakst in de prijzen. Andere artiesten die met een award op zak naar huis gingen, waren onder anderen: Ronnie Flex en Broederliefde. In de video hieronder zie je alle winnaars op een rij.

DE WINNAARS VAN DE FUNX MUSIC AWARDS 2018!

Het afgelopen jaar was Boef niet alleen positief in het nieuws. Zo raakte de rapper in januari flink in opspraak nadat hij drie vrouwen 'kechs' (oftewijl hoeren) had genoemd. Aan het aantal gewonnen awards te zien, hebben zijn fans hem deze misser inmiddels weer vergeven.

Anderen lazen ook: Boef zegt sorry maar iedereen blijft boos.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren