StukTV

StukTV wéér Beste Kanaal op VEED Awards

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

In een AFAS Live vol gillende fans werden zaterdag voor de vijfde keer de VEED Awards uitgereikt. StukTV werd voor de vijfde keer verkozen tot beste YouTube-kanaal.

Meer dan drieduizend jongeren en tientallen youtubers verzamelden zich zaterdag in Amsterdam voor de VEED Awards. Er was meer dan 2,2 miljoen keer gestemd op de youtubepublieksprijzen. StukTV ging met dé award naar huis en mag zichzelf voor de vijfde keer op rij beste kanaal van Nederland noemen. Giel, Thomas en Stefan wonnen ook de awards voor beste serie (Jachtseizoen) en beste muziekkanaal.

Beste Mannelijke YouTuber

Don (Gamemeneer) kreeg de VEED Award voor beste mannelijke youtuber en beste gaming kanaal.

Beste Vrouwelijke YouTuber

Marije Zuurveld werd, net als vorig jaar, bekroond tot beste vrouwelijke youtuber. Ze droeg haar prijs op aan het onlangs overleden model Lotte van der Zee. Marije kreeg ook de award voor beste beauty youtuber.

Beste vlogger

Jeremy Frieser versloeg Dylan Haegens als beste comedy youtuber én werd benoemd tot beste vlogger.

Jeremy Frieser

VEED Award voor beste nieuwkomer

De beste nieuwkomers zijn de Bankzitters, een kanaal van zeven youtubers die allemaal FIFA spelen, maar zich samen meer richten op comedy.

Beste Instagrammer

Kalvijn was genomineerd in zes categorieën, maar kreeg uiteindelijk alleen het beeldje voor beste video (NEE). Stefan de Vries behoudt zijn titel van beste Instagrammer en de beste Twitcher is Lekker Spelen. Tot slot gaat de journalistieke aanmoedigingsprijs van VEED en het AD naar CONVO Talkshow, een talkshow gepresenteerd door Défano Holwijn en Armin Shah.

Nog meer VEED!

Wil je meer lezen en zien over VEED? Hou dan onze website in de gaten. Hier verschijnt deze week een video gepresenteerd door onze blogger Sietje. In de krant lees je (verschijningsdatum vrijdag 29 maart 2019) een interview met de Bankzitters en meer.

Anderen lazen ook: Wint Bankzitters VEED Award als Beste Nieuwkomer?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren