The Voice Of Holland

The Voice voor opa's en oma's

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Heel soms doen oude mensen auditie bij The Voice Of Holland, maar meestal vallen ze weer snel af. Binnenkort niet meer, want er komt een speciale versie voor zangtalenten vanaf 65 jaar.

The Voice voor opa's en oma's gaat The Voice Senior heten en is ergens volgend jaar te zien op televisie. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Drie van de vier coaches zijn al bekendgemaakt: Marco Borsato, Ilse de Lange en Ali B. zullen plaatsnemen in de rode draaistoelen. Wie de vierde coach wordt, is nog geheim.

The Voice Kids

The Voice Senior zal ongeveer hetzelfde zijn als de andere twee programma's. Zo zijn er blind auditions, knockouts en liveshows. Op dit moment is het achtste seizoen van The Voice Of Holland bezig en in februari 2018 begint het zevende seizoen van The Voice Kids. Waarschijnlijk is het pas daarna de beurt aan de zingende ouderen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Voice Kids-finaliste duikt op bij The Voice in Turkije of Kleine Voice Kids worden groot.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren