Zlatan

Wat koopt Zlatan Ibrahimović in Nederland?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Of-ie klaar is met voetballen en vol gaat voor een carrière in de paardensport moet nog blijken, maar de eerste stap heeft Zlatan Ibrahimović al gezet. 

De wereldberoemde aanvaller van Manchester United deelde een foto van 'zijn nieuwe uitdaging' met zijn miljoenen volgers op Facebook en Instagram. 

De Zweedse profvoetballer kocht paard Grande Dieni bij Stal Geerdink in Gelsenaar (Gelderland).

Niet herkend

De stal waar Zlatan zijn nieuwe aanwinst kocht, is van de broers Sander en Vincent. Zij hadden geen idee naar wie hun zesjarige merrie ging, maar zijn inmiddels wel op de hoogte. 'Ik volg voetbal totaal niet en wist echt niet wie hij was, totdat mensen me erop wezen. Nu heb ik het opgezocht en hij blijkt inderdaad wereldberoemd. En vinden we het eigenlijk wel hartstikke leuk', legt Sander uit aan het AD.

Stal Geerink 1507300528

👌🏻👍🐴⚽️ Really nice to see that we can make also people like ⚽️⚽️Zlatan Ibrahimovic ⚽️⚽️ happy with our horses! Good...

Posted by Stal Geerink on Thursday, October 5, 2017

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Deze meisjes doen aan stokpaardrijden (ja echt) of Video: Paard tussen de paspoppen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren