ANP Songfestival Waylon

Waylon 'onwijs blij' met finaleplek bij Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Spannend of niet, het is gelukt! Met het nummer Outlaw In 'Em heeft Waylon zich gisteravond geplaatst voor de finale van het Eurovisie Songfestival. 

In de tweede halve finale streden achttien artiesten om de laatste tien finaleplekken. Het was lang billenknijpen en duimendraaien voor Waylon (en de rest van Nederland...) want pas als allerlaatste hoorde de zanger dat hij genoeg stemmen had gekregen. Pfiew!

Waylon - Outlaw In 'Em - Semi Final Eurovision | TeamWaylon

'Het was even spannend, maar we zijn onwijs blij', zei Waylon na afloop. Lang tijd om te feesten heeft de zanger niet. Later vandaag staat er een show voor de jury gepland. De punten die zij dan geven, tellen uiteindelijk voor de helft mee. De andere helft wordt door het publiek verdeeld. Namens Nederland delen de meiden van O'G3NE de punten uit.

Nummer 23

De finale van het Eurovisie Songfestival is zaterdag. Waylon moet dan lang wachten voordat hij het podium op mag om Outlaw In 'Em nog een keer te zingen. De Nederlander is als 23e aan de beurt.

Anderen lazen ook: Dionne en Waylon zingen nummer Songfestival of 'Rapper Boef na award-regen: 'Ik hou van jullie'.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren