waylon

Waylon opnieuw naar het Eurovisie Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Het hoge woord is eruit: Waylon vertegenwoordigt Nederland volgend jaar op het Eurovisie Songfestival. Alweer!

Eerder vandaag waren er al geruchten over de deelname van Waylon. De oplettende kijker had de zanger namelijk al herkend in een filmpje van de AVROTROS. Hierin werd een fragment van The Voice of Holland getoond, het programma waar hij jurylid is. En ook zijn tatoeages, hond en hoed werden door mensen gespot. 

Guess who... | Eurovisie Songfestival 2018

The Common Linnets

Het songfestivalpodium is bekend terrein voor de zanger. In 2014 deed hij samen met Ilse de Lange mee als The Common Linnets. Met het nummer Calm after the storm behaalden ze de tweede plek. Dat Waylon geliefd is bij de Europese kijkers is een dus een feit. Maar dit keer zal hij de stemmers in zijn eentje moeten overtuigen.

Lissabon

Het Songfestival is volgend jaar op 8, 10 en 12 mei. Omdat de Portugees Salvador Sobral de vorige editie won, is het festival dit jaar in Lissabon. Het is nog niet bekend welk lied Waylon zal zingen. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Dit moet je weten over het Eurovisie Songfestival of Zeven weetjes over het Songfestival

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren