belgische de mol

Weer gekke draai in Belgische Wie is de Mol?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Zoals kijkers van het tv-programma De Mol gewend zijn, is niets wat het lijkt. Na drie afleveringen is pas één kandiaat afgevallen. En in de laatste uitzending gebeurde er weer iets merkwaardigs...

Aan het einde van die uitzending kreeg advocate Eva het gevreesde rode scherm te zien. Dat betekent normaal spullen inpakken en wegwezen. Maar na een minuut werd al duidelijk dat ze niet naar huis hoefde. Presentator Gilles vertelde eerder al dat hij één keer zou liegen tijdens de aflevering, alleen niet wanneer. Na het rode scherm overvalt Gilles Eva met de boodschap 'Proficiat. Je bent niet de afvaller vanavond.'

Niemand

Wat bleek? Ze was niet de slechtste, maar juist de snelste speler. De reden dat zij was uitgekozen, kwam dus omdat zij het snelst de test had uitgevoerd. Vervolgens kreeg zij een voorstel waarmee ze kon zorgen dat er die avond niemand naar huis moest.

Keuzes maken

En het lijkt er zelfs op dat de advocate nog meer mag bepalen. Iets dat ook invloed gaat hebben op de rest van het spel voor de overige kandidaten. Wat dat precies is, is nog onduidelijk. Aan het einde van de aflevering weten kijkers alleen dat ze een andere keuze moet maken, maar niet welke. Dat kan maar twee dingen betekenen: of ze ís de Mol of ze weet heel goed wíe de Mol is!

Anderen lazen ook: Belgische Wie is de Mol? heeft geen mol.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren