ANP

YouTuber Nikkie de Jager verloofd met vriend

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Goed nieuws voor Nikkie de Jager! De YouTube-ster, bekend van haar kanaal NikkieTutorials, gaat trouwen met haar vriend Dylan.

Ze maakte het goede nieuws gisteren bekend op Instagram. ‘YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES’, schreef ze bij een romantische foto met haar vriend in Italië. Op een tweede foto is een verlovingsring te zien vol met diamantjes.

Januari

Het verloofde stel is nog niet zolang bij elkaar. Nikkie liet in januari via Instagram Stories weten dat ze een nieuwe relatie had. ‘Ik wilde jullie laten weten dat mijn leven de afgelopen vier maanden is veranderd’, schreef ze toen. ‘Ik weet dat ik nooit veel over mijn privéleven deel, maar dit moesten jullie wel weten!’

NikkieTutorials

Nikkie de Jager (25) is bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Ze posts video's waarin te zien is hoe ze zichzelf én (on)bekende mensen opmaakt. Haar meest bekende video's zijn die met celebrity's Kim Kardashian en Drew Barrymore. In totaal heeft haar kanaal meer dan twaalf miljoen volgers! Ook was ze te zien in het vorige seizoen van Wie is de Mol?. 

Anderen lazen ook: Broertje YouTuber Nikkie Tutorials overleden. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren