ANP

Zo bereikte Glennis Grace de America's Got Talent-finale

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het was zenuwslopend, maar ze zit erbij... Glennis Grace is door naar de finale van America's Got Talent. Op het nippertje kreeg de zangeres afgelopen nacht (Nederlandse tijd) genoeg stemmen.

Aan het begin van de uitslagenshow stond ze in het rijtje met de drie laagst scorende deelnemers. Toch redde ze het. 'Ik kan niet geloven dat ik zo ver ben gekomen dankzij jullie. Bedankt Amerika. Bedankt Nederland en bedankt iedereen die op mij heeft gestemd', reageerde ze dolblij.

Hoe ze het tot de finale schopte? Nou zo:

Een steengoed verhaal

Glennis Grace, een bekende zangeres in Nederland? Dat weten de meeste Amerikanen niet. En dat is waarschijnlijk ook precies de bedoeling. Samen met de makers van het tv-programma is het allemaal uitgedacht. Wat maakt het meeste indruk en wat 'scoort' het best? Een zangeres die al bekend is in Nederland, maar nu ook wil doorbreken in Amerika? Of een alleenstaande moeder die haar droom achterna gaat omdat haar zoon wil dat ze gelukkig is?

Fantastische optredens

Van haar eerste auditie tot haar optreden in de halve finale: elk keer dat Glennis Grace in actie komt is iedereen enthousiast. Staande ovaties en lovende kritieken. 'Yes, yes, yes, yes, yes', reageerde de jury nadat ze eerder deze week het nummer This Woman's Work had gezongen. 'Het was het beste optreden van de avond' en 'Jij hebt een plaats in de finale verdiend', zei jurylid Simon Cowell. Hieronder haar hele America's Got Talent-avontuur op een rij:

Glennis Grace: STUNNING 39-Year-Old Singer Tribute To Whitney Houston! | America's Got Talent 2018

Glennis Grace: Singer Performs "Nothing Compares To You" By Prince - America's Got Talent 2018

Glennis Grace: Incredible Singer Dazzles The Crowd With "Never Enough" - America's Got Talent 2018

Glennis Grace: Singer Performs Powerful "This Woman's Work" - America's Got Talent 2018

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Haalt Glennis Grace de finale van America's Got Talent.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren