waylon trueselfie

Waylon boos op natrappers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

'Mensen die eerlijk zijn over hun gemoedstoestand worden vaak toch nog even nagetrapt', zei Waylon vanmorgen bij Domien. Hij besprak daar persoonlijke ervaringen rondom depressie en psychische issues.

Waylon dropt binnenkort een nieuw album met o.a. het nummer The World Can Wait. Dat is een track die hij schreef voor zijn vriendin Bibi Breijman, die kampt met burn-outklachten. Waylon heeft zich goed kwaad gemaakt over de respons die Bibi ontving toen zij uitkwam voor haar psychische klachten. Daarom roept de zanger op om echt even te kappen met het natrappen van mensen die durven te praten over klachten als depressiviteit en burn-outs. Daar rust namelijk nog steeds een te groot taboe op. Dat hele gesprek check je hier.

#trueselfie

Hoe ziet jouw Facebook of Instagram eruit? Grote kans dat 'ie volstaat met een verzameling van al je happy momenten, zoals bij de meeste mensen. Maar in tegenstelling tot al die vrolijke berichten is het leven niet altijd leuk. 3FM daagt je uit ook om óók die kant van jezelf te laten zien. Deel jouw verhaal zoals je je ook kunt voelen, wanneer je even niet je happy self bent. Zo maak je het ook voor anderen makkelijker te praten over hun angsten, stress, somberheid, verdriet of eenzaamheid. Plaats je verhaal op jouw socials met #trueselfie.

Anderen lazen ook: Chronische eenzaamheid is onderschat probleem.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren