ANP

Lili (12) moet naar Armenië: 'Het is niet te geloven'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het zijn zware dagen voor Howick (13) en Lili (12). De tieners uit Amersfoort worden binnenkort uitgezet naar Armenië. ‘Ik ben heel erg verdrietig en teleurgesteld', vertelt Lili aan 7Days.

Al maanden zitten de twee in spanning. Afgelopen vrijdag besloot de hoogste rechter dat Howick en Lili mogen worden uitgezet. Lili: ‘Dat we nu echt weg moeten, had ik niet verwacht. Ik ben heel erg verdrietig en teleurgesteld’, zegt ze. ‘Het is niet te geloven. Ik vind de uitspraak zo harteloos!’

Steun aan elkaar

Broer en zus komen de dagen maar moeilijk door, maar hebben veel aan elkaar. 'Howick steunt me natuurlijk, maar hij is zelf ook erg verdrietig. Het is heel moeilijk, maar we zeggen vaak tegen elkaar dat het wel goed komt. Daar hoop ik ook echt nog op.'

Het hele interview met Lili lees je in de krant, verschijningsdatum 31 augustus 2018.

ANP

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Howick en Lili moeten weg uit Nederland of Howick en Lili moeten voor 8 september Nederland uit.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten