koningsdag festival 2019

De 5 leukste festivals op Koningsdag

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De koning is jarig, dus tijd voor een feestje! Een probleem: er zijn zoveel leuke feestjes in het land. Om het je wat makkelijker te maken, zetten we de leukste Koningsdagfestivals voor je op een rijtje.

1. KingSize Arnhem Festival 
Wat: Het eerste festival dat we voor jou in petto hebben is helemaal gratis! Het KingSize Festival wordt ieder jaar gevierd in Arnhem. Dit jaar hebben ze weer de beste Nederlandse rap- en house-artiesten verzameld. Je kunt voor niks genieten van optredens van Boef, Snelle, Yung Felix en SFB.
Waar: Arnhem
Meer informatie vind je hier

2. 538 Koningsdag
Wat: Aan 538 Koningsdag hangt wel een klein prijskaartje: 27 euro. Maar dan heb je ook wat! Het festival is dit jaar grootser dan ooit met meer dan 25 artiesten. Voor nog geen dertig euro zie je Amerikaanse zangeres Bebe Rexha, Maan, Britse singer-songwriter Gavin James, Davina Michelle en nog veel meer.
Waar: Breda.
Meer informatie vind je hier

koningsdag festival 2019

3. Kingsland Festival 
 
Wat: Het Kingsland Festival is extra bijzonder, want het wordt gehouden op vijf verschillende locaties in Nederland: Amsterdam, Oldenzaal, Groningen, Rotterdam en Den Bosch. Er ligt er dus vast wel eentje dicht bij jouw huis. Een ticket kost je wel tussen de 36 en 48 euro. Daarvoor zie je artiesten als Ronnie Flex, Lil Kleine, Broederliefde, Yellow Claw, Afrojack, Josylvio en Bizzey. Let wel op: niet iedere locatie heeft dezelfde namen op het programma staan.
Waar: Amsterdam, Oldenzaal, Groningen, Rotterdam en Den Bosch.
Meer informatie vind je hier.

4. Kralingse Bos Festival
Wat: Festival In Rotterdam kun je ‘lekker met de meiden’ de verjaardag van Koning Willy vieren. Op de line-up van het Kralingse Bos Festival staat namelijk niemand minder dan Merol. Daarnaast zijn ook De Jeugd van Tegenwoordig, Amerikaanse hitmachine Craig David, Famke Louise en cabaretier Najib Amhali. Een ticket kost je iets minder dan 38 euro.
Waar: Rotterdam
Meer informatie vind je hier.

5. SLAM! Koningsdag
Wat: Het laatste festival op de lijst is er een voor de dance-liefhebber. Radiozender SLAM FM presenteert namelijk SLAM! Koningsdag in Alkmaar. Op het programma vind je acts als Lost Frequencies, Kriss Kross Amsterdam en StukTV. Een kaartje kost 30 eruo. Handjes in de lucht!
Waar: Alkmaar
Voor meer informatie klik je hier

koningsdag festival 2019

Anderen lazen ook: 7 briljante manieren om te cashen op Koningsdag.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren