Sinterklaas stress

Heb je Sinterklaas-stress! Wij helpen je!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

Ben je weer te laat begonnen met je surprises voor Sinterklaas? Of heb je iemand getrokken voor wie je echt niets kan verzinnen? Geen paniek. Kranten, websites en natuurlijk YouTube schieten de gestresste hulpsinterklazen te hulp.

Glittermicrofoon

Jill Schirnhofer (van het knutselprogramma Jill op Zapp) bedacht voor de muziekliefhebber een glittermicrofoon. Hoe je dat maakt? Best simpel. Rol een vel stevig A4-­papier op als een puntzak, plak het uiteinde vast met lijm en knip de bovenkant recht. Maak een touwtje vast aan een kerstbal en laat die door de rol naar beneden vallen. Hierna stop je dan je cadeau in de rol. Plak de bal vast op de bovenkant, met veel lijm, en pimp de microfoon met allerlei glitterstenen. Et voilà, je hebt een prachtige surprise. Hieronder vind je de video zodat je op je gemak kunt bekijken hoe Jill het doet.

Disco Microfoon - DIY | Jill

Snoepsushi

Voor de zoetekauw in de familie maak je snoepsushi. Begin met het verwarmen van vier kopjes marshmallows en vier eetlepels boter in de magnetron. Zodra het begint te smelten roer je er zes kopjes Rice Krispies door. Giet het mengsel tot een dunne laag op een bakplaat en laat afkoelen. Leg winegums, snoepdolfijnen en ander snoep op 'de mat' en rol hem op met de snoepjes erin. Snijd af, snijd de rol in plakjes, wikkel een zure mat om elk plakje. Serveer het op een pizzadoos met daar je cadeau in. Ook hier hebben we de video even voor je erbij gezocht.

Jill - DIY: Sweet Sushi

Jill heeft op haar YouTube-kanaal nog veel meer surprise ideeën. Zoek je nog meer tips en trucs? Kijk dan ook eens op de site van de hobbywinkel Pipoos.

Succes en veel plezier!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Sinterklaas, wat doet u nu? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten