koopjes

Help! Het is Black Friday

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Rennen, duwen, trekken en uren wachten in de kou. Sommige mensen hebben alles over voor een koopje. Maar vandaag, op Black Friday, is dit extreem!

Het is Black Friday, de dag waarop veel winkels stunten met enorme kortingen. Een Amerikaans fenomeen dat altijd plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. Veel koopjesjagers zien Black Friday als de dag om goede deals te scoren. En daarvoor is niets te gek ..

Black Friday Walmart Is Crazy Many Louisiana 2016

Black Friday Walmart Is Crazy Many Louisiana 2016

Koopjesjagers

Veel Amerikanen zeggen dat Black Friday het slechtste in mensen naar boven haalt. Er wordt vaak gevochten om spullen en mensen gedragen zich als wilde beesten. Voor openingstijd staan er bij veel winkels al drommen mensen te wachten. En zodra de winkel open gaat, stuiven deze koopjesjagers naar binnen. Om de beste deals te bemachtigen rennen ze door de winkel en trekken ze soms spullen uit elkaars handen. Alles voor die ene goedkope tv of Playstation. 

RAW FOOTAGE: Black Friday at Urban Outfitters

Nederland

Misschien heb je de reclames hier in Nederland ook zien hangen. Want ondanks het feit dat we geen Thanksgiving vieren, doen ook sommige Nederlandse winkels mee met Black Friday. Maar of we hier ook Amerikaanse tafarelen gaan zien? Wie zal het zeggen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Wat is dat eigenlijk, Thanksgiving?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren