rapper boef

Rapper Boef geeft duizend euro weg aan scholieren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Zit jij nog op school en kun je wel een extra zakcentje gebruiken? Rapper Boef helpt je uit de brand! Hij geeft namelijk een flink geldbedrag weg.

Boef heeft zin om voor Sinterklaas of Kerstman te spelen. De 25-jarige artiest geeft namelijk duizend euro weg aan scholieren die het hard kunnen gebruiken, zo laat hij weten op zijn Instagram.

Kanshebbers

De rapper heeft wel één voorwaarde: je moet deze maand een negen halen op een van je toetsen. Heb je de middelbare school inmiddels verlaten? Dan heeft hij ook nog een goede tip: 'Motiveer dan maar je neefje, broertje, zusje, iemand en zorg dat diegene een negen haalt.' Degenen die kans willen maken op het geldbedrag moeten wel even zorgen dat ze bewijs hebben. 

Gulle Boef

Het is trouwens niet de eerste keer dat Boef iets weggeeft aan zijn volgers. Eerder gaf hij al een vakantie weg en deelde hij cadeaus uit. Waarom de rapper zo gul is? Hij wil zijn fans graag iets teruggeven, omdat hij door hun steun zover is gekomen. Wie de gelukkige winnaar zal zijn? Daar kan Boef de komende tijd over gaan nadenken.

Anderen lazen ook: Boef geeft vakantie weg.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren