Avocado

Echt waar: er komt een avocado-museum

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Dat een museum veel meer kan zijn dan een verzamelplek voor schilderijen, hoeven we je vast niet te vertellen. Maar wist je dat ze zelfs met avocado's een museum kunnen vullen?

In juni opent het bijzondere pop-up museum, dat - zoals de naam al doet vermoeden - helemaal over de populaire vrucht zal gaan. Dat melden verschillende buitenlandse media.

Instagram-proof

Het museum wordt zeshonderd vierkante meter groot, zal bestaan uit zestien ruimtes en belooft helemaal Instagram-proof te worden. Zo kunnen bezoekers straks naar binnen door een ingang die als twee druppels water lijkt op een avocadoschil. Verder komt er een audiotour waarbij wordt uitgelegd hoe avocado's groeien en in een speciale rijpruimte kunnen perfect gerijpte avocado's worden gevoeld.

Niet om de hoek

Voor alle grote avocado-lovers onder ons: begin maar vast met sparen! Niet dat de tickets zo onbetaalbaar zullen zijn. Nee, museum The Cado opent haar deuren in de Amerikaanse stad San Diego (Californië). Niet echt om de hoek dus...

Anderen lazen ook: Avoca-no of 4x supersnelle en simpele ontbijtjes.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren