Papegaai

Papegaai scheldt brandweerman uit

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een ontsnapte papegaai die al drie dagen bovenop een dak in Londen zat, was niet zo blij met de hulp van een brandweerman en liet dat merken ook.

Wat doe je als je niet meer weet hoe je naar beneden moet? Blijven zitten natuurlijk. Dat moet papegaai Jessie hebben gedacht. Het huisdier was ontsnapt en naar het dak van de buurman gevlogen. Nadat de vogel er drie dagen lang vastzat, besloot de eigenaar de brandweer te bellen.

I love you

Voordat een brandweerman met een ladder omhoog ging om de papegaai te redden, kreeg hij te horen dat hij 'I love you' tegen haar moest zeggen. Jessie zou daar positief op reageren. Dat gebeurde ook, al was het van korte duur. Vlak nadat het ontsnapte huisdier 'I love you' terug had gezegd, ging het mis en begon ze de brandweerman flink uit te schelden.

Weer terug

Na de scheldpartij vloog de papegaai plotseling naar een ander dak. De brandweerman had ondertussen gezien dat Jessie niet gewond was en besloot te stoppen met de reddingsactie. En blijkbaar was de vogel toch niet zo bang als werd gedacht, want een dag later kwam ze uit zichzelf weer terug bij haar eigenaar.

Vanuit haar eigen kooi kon er toch een bedankje af: 'Thank you'. Eind goed, al goed.

London Fire Brigade 1534333364

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren