Michael Rotondo rechter ouders

Rechter: 30-jarige man moet ouderlijk huis verlaten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Een bijzondere rechtszaak in New York vandaag. Een man van 30 werd aangeklaagd door zijn eigen ouders, die willen dat hij eindelijk uit huis gaat. 

De ouders kregen gelijk. De man, Michael Rotondo, ging acht jaar geleden weer bij zijn ouders wonen, nadat hij zijn baan verloor. Hij zei tegen de rechter dat hij nog minstens een half jaar recht had om daar te blijven. Dat vond de rechter belachelijk. Hij eiste zijn onmiddellijke vertrek.

Huur

De ouders van de man, Mark en Christina Rotondo, zijn het helemaal zat. De man woont in één van de slaapkamers van het huis, betaalt geen huur en zou ook nooit een poot uitsteken in het huishouden.

Betalen

De Rotondo's hadden de laatste maanden meerdere brieven aan hun zoon geschreven, als poging om hem vrijwillig te laten vertrekken. 'Wij hebben besloten dat je ons huis onmiddellijk moet verlaten. We geven je 14 dagen om te vertrekken en mag daarna niet terugkomen. We zullen elke actie ondernemen die daarvoor nodig is', stond daar bijvoorbeeld in. Ook probeerden ze hem te betalen (1100 dollar), zodat hij een eigen huis kon huren. Maar Michael bleef zitten waar hij zat. Daarom zagen zijn ouders geen andere weg dan via de rechter.

Anderen lazen ook: Jongens blijven langer thuis wonen dan meisjes.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren