isaac johnson mond record

Amerikaanse tiener heeft grootste mond ter wereld

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

In het Guinness Records Book vind je allerlei vreemde records. In totaal staan er zo'n 47.000 in: van zoveel mogelijk natte t-shirts aantrekken tot handenklap-records. Ook de Amerikaanse Isaac Johnson (14) staat in dit boek: hij heeft 's werelds grootste mond. Letterlijk. 

Johnson zag in het Guinness World Records Book uit 2016 een man met een enorme mond. Nadat hij zijn eigen mond liet opmeten bleek dat zijn mondopening toen nog drie centimeter te klein was. De jaren daarna lukte het hem om zijn mond echter steeds een beetje verder open te doen. Inmiddels krijgt-ie zijn lippen 9,34 centimeter van elkaar en passen er complete appels, tennisballen en zelfs een waterfles in kwijt. Officieel heeft-ie nu de grootste mond ter wereld, wat hem een plekje in het Guinness World Records boek opleverde!

Verbaasd

'Ik wist altijd al wel dat ik een grote mond had. Maar dat mijn mond van recordgrootte zou kunnen zijn, realiseerde ik me voor het eerst in 2017. Ik ben best wel verbaasd dat ik nu wereldrecordhouder in het Guiness World Records boek ben. Als kind las ik over alle wereldrecords. Ik had nooit verwacht er ooit zelf in te verschijnen', vertelt de Amerikaanse tiener in een filmpje van Guinness World Records. In het filmpje hieronder zie je wat er gebeurt als zijn tandarts hem vraagt ​​zijn mond open te doen. 

Me & My Monster Mouth Gape! - Meet The Record Breakers

Marshmallows

Johnson hoopt nog meer records te verbreken en is al hard aan het nadenken over zijn toekomst als wereldrecordhouder. Zoals zoveel mogelijk marshmallows tegelijkertijd in zijn mond stoppen. Of dat ook gaat lukken is nog even afwachten..

Anderen lazen ook: De 7 meest opvallende wereldrecords.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren