NikkieTutorials neemt Lady Gaga onder handen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft een wel heel bijzondere gast in haar nieuwste video. Niemand minder dan Lady Gaga liet haar make-up doen door de Nederlandse beautyvlogger.

De zangeres lanceerde dit najaar haar eigen make-up, en Nikkie ging aan de slag met die producten. Tijdens het opmaken door bespreken de twee in het filmpje onder andere de toekomstplannen van Lady Gaga.

Baby’s

‘Muziek, muziek’, antwoordt de zangeres op de vraag wat ze van plan is in de komende tien jaar. ‘Ik ga voorlopig niet met pensioen, ik wil nog allerlei soorten muziek maken. Ik wil meer films maken, ik wil baby's en ik wil verder met mijn make-upbedrijf.’

In het filmpje dat bijna een half uur duurt vertelt Lady Gaga ook dat ze op het kanaal NikkieTutorials haar eerste make-up tutorial ooit keek. Het is niet de eerste keer dat Nikkie de make-up van een beroemdheid mocht doen. Eerder deed ze al de make-up van onder meer Kim Kardashian.

Bekijk hier het filmpje van Nikkie en Lady Gaga:

Doing LADY GAGA'S Makeup! | NikkieTutorials

Anderen lazen ook: YouTuber Nikkie de Jager verloofd met vriend.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden