Video: Dat gaat vreselijk miss-verkiezing

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Woudt

You had one job, Steve Harvey! De Amerikaanse komiek mocht zondagavond de finale van de Miss Universe-verkiezing presenteren en de winnares kronen. Dat ging alleen vreselijk miss...

Twee hele minuten lang dacht Ariadna Gutiérrez dat zij de internationale schoonheidsverkiezing had gewonnen. Presentator Steve Harvey had immers Colombia uitgeroepen tot winnaar.

Terwijl zij met een bos bloemen in de hand stond te zwaaien, schuifelde Harvey weer het podium op. 'Ik moet mijn excuses aanbieden', sprak hij het joelende publiek toe. Colombia was niet de winnaar, maar de 'first runner-up'. De échte winnares was de Filipijnse Pia Alonzo Wurtzbach. Foutje van de presentator.

Kroon afgepakt

Het is ongetwijfeld de meest ongemakkelijke prijsuitreiking die je in je leven hebt gezien. De dames lijken het ook niet allemaal te bevatten. Miss Filipijnen durft amper te zwaaien en Miss Colombia staat nog wat ongemakkelijk met een kroon op d'r hoofd, totdat-ie wordt afgepakt. 

Na afloop bood Harvey meteen zijn excuses aan op Twitter. 'Ik voel me vreselijk', aldus de komiek. Vast niet zo vreselijk als Miss Colombia...

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor jongeren interessant zijn? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren