Nijmeegse Vierdaagse

12- tot 15-jarigen verzekerd van deelname Vierdaagse

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Ben jij tijdens de Nijmeegse Vierdaagse tussen de 12 en 15 jaar? En wil je graag meelopen? Dan is er goed nieuws! Als je je voor de eerste keer voor dit wandelevenement inschrijft, dan hoef je niet te loten. Je krijg gegarandeerd een startbewijs.

De organisatie van de Vierdaagse hoopt dat door deze regeling meer jongeren aan de start verschijnen. 12-jarige debutanten waren bij inschrijving altijd al verzekerd van deelname. In 2019 is iedereen die werd geboren in 2004, 2005, 2006 of 2007 ook zeker van een startbewijs.

Loting

Als je ouder bent dan 15 jaar, dan doe je mee aan een loting. Als het aantal inschrijvingen over de limiet van 47.000 heengaat, wordt er geloot onder degenen die niet eerder meeliepen met de Vierdaagse. Wil je meer informatie over de inschrijving voor de 103de editie van de Nijmeegse Vierdaagse? Kijk dan hier.

Anderen lazen ook: Morten (13): 'Ik voelde het al na tien kilometer.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren