13 Reasons Why

13 Reasons Why krijgt een derde seizoen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Het tweede seizoen van13 Reasons Why draait nog maar net, maar de voorbereidingen voor een derde seizoen zijn alweer begonnen.

Dat lieten de makers gisteren weten via Twitter. De opnames van de dertien nieuwe afleveringen beginnen dit jaar. Fans moeten nog wel even geduld hebben, want de serie is pas in 2019 te zien op Netflix.

Ophef

De reacties op het tweede seizoen van 13 Reasons Why waren heel positief, maar er was ook felle kritiek. Vooral over de gewelddadige scènes onstond veel ophef. De American Parents TV Council vond zelfs dat Netflix de serie moest terugtrekken omdat deze gevaarlijk zou zijn voor kinderen en jongeren. 

Waarschuwing

Netflix plaatste na eerdere kritiek al geschreven waarschuwingen voor kijkers, maar bij het tweede seizoen krijg je nu eerst een videowaarschuwing te zien.

Acteurs uit de serie waarschuwen voor de beelden die je te zien krijgt. 'Dit is een fictieve serie die echte en heftige problemen bespreekt. Seksueel geweld, misbruik, zelfdoding en meer. Als jij ook met deze problemen worstelt, is het misschien niet verstandig om de serie te kijken. Of kijk samen met een volwassene.' 

New warning over '13 Reasons Why Season 2'

Anderen lazen ook: 7x waarom je seizoen 2 van 13 Reasons Why wil zien.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Favoriete serie
Favoriete serie
Favoriete serie
Favoriete serie