Nina wint Idols, Maan, Nick Nicolai, 18

3x winst voor 18-jarigen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline
Ancona

'Ik vind dit te gek. Wow!' Gisteravond won Nina (18) de vijfde editie van Idols. Zij is daarmee de derde 18-jarige die er dit jaar met de winst vandoor gaat in een talentenjacht. Maan ging haar voor in The Voice en vorig week nog sleepte Nick de overwinning binnen bij Holland's Got Talent.

En gelukkig maar dat Nina won. Ze had namelijk dit weekend haar baan als cassière bij de supermarkt al opgezegd, vertelde ze gisteren op de radio bij 100% NL. Zo graag wilde ze 'voor de muziek gaan'. Maar wat nou als ze de finale niet zou winnen en het platencontract mis zou lopen, vroeg presentator Lex Gaarthuis nog. 'Ik hoop dat ze me dan nog terug willen!' Maar daar hoeft Nina zich na de winst van gister dus niet meer druk over te maken. Haar eerste single Lights Go Out is een feit!

De single van Nina: Lights Go Out - IDOLS

Uiteenlopende genres
Veel meer dan hun leeftijd lijken de drie talentenjacht-winnaars voor alsnog niet gemeen te hebben. The Voice-winnares Maan lijkt het vooral te gaan zoeken in de dance-muziek, Nina moet het meer hebben van breekbare ballads. 

Nick Nicolai, die onlangs Holland's Got Talent won, droomt van het opnemen van een soulplaat in de Verenigde Staten. Hij won als enige van de drie geen platencontract, maar een geldprijs van 25.000 euro. Daar komt-ie vast ook een heel eind mee.

Maan ft. Hardwell - Perfect World (The Final | The voice of Holland)

Nick Nicolai blaast iedereen omver - HOLLAND'S GOT TALENT

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren