Asia Argento

Aanjager #MeToo komt terug op ontkenning

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Actrice Asia Argento heeft gisteren in een uitzending op de Italiaanse televisie toegegeven dat ze vijf jaar geleden het bed deelde met een acteur die toen nog minderjarig was. Acteur Jimmy Bennett beschuldigde haar eerder van seksueel misbruik en zei dat hij daaraan een trauma had overgehouden.

De 43-jarige Argento zei tijdens het interview dat Bennett haar in 2013 overrompelde door haar te 'bespringen'. Ze vertelde dat ze zich toen niet realiseerde dat hij zeventien was en dus minderjarig voor de Amerikaanse wet.

Beschuldigingen

Argento was een van de eerste actrices die filmproducer Harvey Weinstein van seksueel misbruik beschuldigde en daarmee de #MeToo-beweging in gang zette. De verklaring van Jimmy Bennett in The New York Times dat hij als tiener misbruikt was door Argento, veroorzaakte een nieuw schandaal. Weinsteins advocaat beschuldigde Argento daarna van hypocrisie. Argento ontkende aanvankelijk dat ze een relatie met Bennet had gehad. Hun band zou vriendschappelijk zijn geweest.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens:  Actrice #MeToo-onthullingen nu zelf beschuldigd.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren