Anne Faber zoektocht

Al een week vermist: waar is Anne Faber?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Waar is Anne Faber (25)? Dat vragen een heleboel mensen zich af. Een week geleden kwam ze niet thuis na een fietstocht door de provincie Utrecht.

Al dagen wordt er gezocht naar Anne, die afgelopen vrijdag voor het laatst van haar liet horen toen ze een selfie naar haar vriend stuurde. Waarschijnlijk deed ze dat vanuit Baarn. Haar telefoon maakte even later voor het laatst contact met een zendmast in de buurt van Soest.

Jas en fiets gevonden

In het dorp Huis ter Heide (vlakbij Soest) werd begin deze week een jas gevonden. Inmiddels is het duidelijk dat het om de jas van de vermiste jonge vrouw gaat. Donderdagavond werd de omgeving van het dorp verder doorzocht. In een vijver vonden de onderzoekers een fiets, waarschijnlijk ook van Anne. De vijver is vervolgens leeggepompt, maar meer spullen zijn er nog niet ontdekt.

Zoekactie Anne

Hieronder een item uit tv-programma Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag. Het leverde de politie tientallen nieuwe tips op. In totaal kwamen er honderden binnen.

Politie Utrecht 1507299073

Baarn: Vermissing Anne Faber (25)

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Mysterieuze vermissing: waar is Bruno? of Vermiste meisjes (16) zijn terecht.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren