Amsterdam-Arena-wikimedia-commons

Alle Johans krijgen gratis rondleiding door de Arena

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Heet je Johan of Johannes? Dan heb je geluk! Ter ere van de verjaardag van Johan Cruijff kun je op 25 april een gratis rondleiding door de Johan Cruijff Arena krijgen.

Op 25 april wordt niet alleen de verjaardag van de voetballer gevierd, maar ook het feit dat het stadion precies één jaar de naam van Cruijff draagt. En om dat te vieren mogen alle Johans en Johannessen gratis een middagje naar het stadion.

Sterspeler

Johan Cruijff wordt vaak beschreven als een van de beste voetballers aller tijden. In totaal is hij drie keer verkozen tot Europees voetballer van het jaar. Deze prijs kreeg hij vooral voor zijn goede techniek, startsnelheid, handelingssnelheid en spelinzicht. Cruijff was de sterspeler van voetbalclub Ajax en bereikte als aanvoerder van Oranje in 1974 de finale van het WK. Toen Cruijff in 2016 overleed werd besloten om het stadion van Ajax naar deze held te vernoemen. 

Aanmelden?

Lijkt het jou leuk om het stadion een keer doordeweeks zonder wedstrijd te zien? Via email-adres johan@johancruijffarena.nl kun je je tot en met vrijdag aanmelden. Vergeet de 25ste niet je identiteitsbewijs: je moet kunnen laten zien dat je naam écht Johan of Johannes is.

Anderen lazen ook: Wat weet jij over Johan Cruijff? 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren