haaien, florida, caitlyn taylor, haaienbeet

Amerikaanse Caitlyn (17) slaat haai van zich af

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nienke Blokhuis
Nienke
Blokhuis

Caitlyn Taylor (17) uit het Amerikaanse Kentucky kreeg afgelopen weekend de schrik van haar leven. Terwijl ze tot haar middel in het water stond, zag ze ineens een enorm beest op zich afkomen.

Ze dacht nog even dat het een dolfijn was, maar al snel bleek het om een haai van 1,5 meter te gaan. Taylor deed wat iedereen op zo’n moment zou doen: heel hard wegzwemmen. Helaas was ze niet snel genoeg: de haai greep haar bij haar rechterbeen en trok haar met zich mee. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post.

Vuistslag

Maar toen deed Caitlyn iets wat misschien niet iedereen zou doen: ze draaide zich om en gaf de haai een vuistslag, vol op z’n bek. Die had de haai niet aan zien komen. Hij droop af, en Caitlyn wist veilig aan de kant te komen.

In het ziekenhuis bleek dat ze tachtig hechtingen nodig had. Niet niks dus, maar het had natuurlijk veel slechter af kunnen lopen als Caitlyn niet zo van zich af had gebeten.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren