ANP

Amerikaanse rapper Juice Wrld (21) overleden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Verdrietig nieuws voor fans van Juice Wrld. De Amerikaanse rapper (21) is onverwachts overleden. Dit gebeurde nadat hij onwel werd op het vliegveld van Chicago.

De rapper overleed in het ziekenhuis, nadat hij door de ambulance op het vliegveld werd opgehaald. Getuigen zeggen dat er bloed uit de mond van de rapper kwam. De doodsoorzaak van Jarad Higgings, de echte naam van Juice Wrld, is nog niet bekend en wordt nog onderzocht.

Lucid Dreams

Juice Wrld was afgelopen zomer nog in Nederland voor een optreden op het festival Lowlands. Veel mensen kennen hem van het nummer Lucid Dreams en van zijn samenwerking met Ellie Goulding voor het nummer Hate Me. Afgelopen jaar riep de Amerikaanse nieuwszender NBC hem nog uit tot beste aankomende artiest én stond hij in het voorprogramma van Nicki Minaj.

Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_)

Reacties

Veel mensen zijn geschrokken van het nieuws. ‘Nooit iemand zo zien freestylen in me life zoals hoe hij deed.. gaat zwaar gemist worden’, schrijft rapper Ronnie Flex op Twitter. Enzo Knol deelde dat ook hij bijna elke dag naar muziek van Higgings luisterde. In het buitenland reageerden flink wat artiesten op social media op de dood van de rapper.

View this post on Instagram

We will miss you Juice x

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

View this post on Instagram

Rest. Ya soul. Lil homie 🌹🙏🏾😥

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Anderen lazen ook: Amerikaanse rapper onverwachts overleden.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren