Area 51: Dit zijn de beste memes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Zijn er aliens op Area 51? De Amerikaanse regering zegt van niet. Anderen denken van wel. Een plan om de legerbasis te bestormen, is nu viral gegaan. Dit zijn de beste memes over het evenement.

Area 51 is een supergeheim gebied. Het Amerikaanse leger test er spionagevliegtuigen. ‘Ja ja…’, zeggen sommige mensen. Zij denken dat er aliens worden verborgen. Voor de grap maakte Matty Roberts (20) een Facebook-evenement aan om Area 51 te bestormen en voor eens en altijd erachter te komen of er buitenaardse wezens zijn. Hij hoopte zo meer volgers te krijgen voor zijn eigen facebookpagina vol memes.

Memes over Area 51

Inmiddels hebben zo’n twee miljoen mensen aangegeven dat ze meedoen aan de bestorming op 20 september. Daar had Roberts niet helemaal op gerekend… Hij zegt nu in interviews dat mensen het terrein beter niet kunnen bestormen. Maar of ze luisteren? Zelf wil hij er een muziekfestival organiseren. Wat er ook gebeurt op 20 september, er zullen sowieso memes over gemaakt worden. Dit zijn tot nu toe de beste:

Jacky 1563894217

Niall ㋡ 1563894261

Anderen lazen ook: Maak je eigen memes in 5 stappen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren