rijles in brand

Auto vliegt in brand tijdens rijles

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Katrien Hoekstra
Katrien
Hoekstra

Het is soms al best spannend om te leren auto rijden. Je moet op allemaal dingen tegelijk letten. Het verkeer, je snelheid, stoplichten en de bedieningspedalen. Maar tijdens een rijles in Utrecht afgelopen maandag werd het wel heel griezelig.

Tijdens die les vloog namelijk de lesauto in brand. En het was ook nog eens niet zomaar een rijles: het meisje deed haar rijexamen, dat meldt het AD

Rook

Zowel de leerling als de instructeur vonden dat de auto rare geluiden maakten. Voor de zekerheid zetten ze toen de auto langs de weg.  Daarna zagen ze dat er rook uit de motorkap kwam. Niet lang daarna vloog de auto in brand! De brandweer was er snel blij, maar de lesauto brandde helemaal uit. De instructeur en leerling waren erg geschrokken maar zijn allebei veilig weggekomen. Het meisje moet wel haar rijexamen opnieuw doen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Natasja achtervolgde boeven tijdens haar rijles of 7 onwijs stressvolle rijles-situaties.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren