Bentley

Baasje vindt hond terug drie weken na auto-ongeluk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Ronja Kool
Ronja
Kool

Bij een auto-ongeluk in de Amerikaanse staat Colorado raakte Samantha haar hond kwijt. Na weken zoeken vond ze hem terug op een bergtop. Eerst nog wat afwachtend, maar later toch weer blij!

Drie weken geleden sloegen de 21-jarige Samantha, haar moeder en haar hond Bentley met hun jeep over de kop tijdens een reis door Colorado. De wagen rolde bijna tweehonderd meter van een berg. Samantha’s moeder overleefde het ongeluk niet. Zelf raakte Samantha gewond en Bentley werd tijdens de val uit de jeep geslingerd. De hond was spoorloos.

Tip

Op Facebook maakte Samantha de pagina Bring Bentley Home aan. Na drie weken kreeg ze een belangrijke tip: Bentley zou op een bergtop vlakbij de plaats van het ongeluk zijn gespot. Ze springt gelijk op het vliegtuig in haar woonplaats in de Amerikaanse staat Kansas en vindt haar trouwe viervoeter op de berg. Bekijk hier de beelden:

Dankbaar

Het gaat inmiddels weer helemaal goed met Bentley. Hij was wel een beetje uitgehongerd en uitgedroogd, schrijft Samantha. Ze bedankt op Facebook iedereen die haar hielp bij de zoektocht. ‘Er wonen zoveel geweldige mensen op deze wereld, ik ben ontzettend dankbaar.'

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Guus transfuus redt hondenlevens.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsAppFacebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren