Baby Kylie Jenner breekt Insta-record

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Gefeliciteerd! Grote kans dat jij hebt geholpen een wereldrecord te verbreken. Net als bijna 15 miljoen anderen trouwens, die allemaal gisteren de foto van de baby van Kylie Jenner op Instagram bekeken. 

Nooit eerder bekeken zoveel mensen een foto op Instagram. De baby heeft de naam Stormi Webster gekregen. Op de foto pakt de baby de hand van haar 20-jarige moeder vast. De vader van Stormi is rapper Travis Scott.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Tijdens haar zwangerschap wist Kylie Jenner, een van de zussen Kardashian, wonderbaarlijk uit de publiciteit te blijven. Er lekte geen enkele dikke-buik-foto van haar uit. Ze lijkt het nu een beetje goed te willen maken met haar fans. In een video op YouTube plaatste ze een paar dagen geleden beelden van onder meer de bevalling.

To Our Daughter

Baby's doen het goed op Instagram, want het oude record was ook voor een baby. In november kreeg voetballer Cristiano Ronaldo een dochtertje. Die foto kreeg 11,3 miljoen likes. Ook de foto van de dikke buik van Beyoncé, waarmee ze vorig jaar bekendmaakte dat ze zwanger was van een tweeling, kreeg 11,2 miljoen likes. .

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kylie Jenner crasht met auto.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren