Beyoncé en Jay-Z

Beyonce en Jay-Z verrassen fans met nieuw album

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Ronja Kool
Ronja
Kool

Beyoncé en Jay-Z verrasten hun fans door plotseling samen een album uit te brengen. Everything Is Love verscheen zaterdagnacht op de streamingdienst Tidal van Jay-Z.

Er werd al langer gespeculeerd over een nieuw album dat het stel samen zou opnemen, maar wanneer dat zou zijn bleef een verassing. Beyonce plaatste kort voor het uitbrengen van het album al een stukje van het eerste nummer Ape S**t op haar Instagram. De post is al meer dan 6.500.000 keer bekenen. De video is opgenomen in museum het Louvre in Parijs.

Problemen overwinnen

Zowel Beyonce als Jay-Z maakten eerder albums over het overwinnen van problemen in hun huwelijk. Zo zou Jay-Z herhaaldelijk zijn vreemdgegaan. Door dit album samen te maken zou het stel willen laten zien dat ze ondanks (of dankzij) hun problemen sterker zijn samen. In een interview in The New York Times vertelde de rapper eerder dat samen muziek maken voor hem en Beyoncé bijna werkt als therapie.

Blue Ivy

Op Everything Is Love staan negen nummers. Aan het eind van het nummer Boss komt hun dochter Blue Ivy nog even in beeld. Hun 6-jarige dochter eindigt het nummer met de namen van haar kleine broertje en zusje: 'Roep voor Rumi en Sir, liefs Blue.’

Het miljardairskoppel is nu bezig met hun gezamenlijke concertreeks On The Run II . Dinsdag en woensdag staan ze met dat concert in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Anderen lazen ook: 1 social media-post van beyoncé? 1 miljoen dollar

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren