Pexels

Britse criminelen smokkelen spullen in... ratten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Tennisballen, duiven en nu zelfs dode ratten: Britse criminelen bedenken de meest gekke dingen om dingen de gevangenis in te smokkelen. In het Engelse Dorset vonden bewakers opengesneden ratten vol met smokkelwaar. 

Gevangenisbewakers van de gevangenis Guys Marsh in het zuidwesten van Engeland moeten raar hebben opgekeken toen ze de ratten op de buitenplaats zagen liggen. Criminelen hadden de dieren opengesneden en vol smokkelwaar over de muur van de gevangenis gegooid. In totaal waren de drie beesten gevuld met vijf telefoons, opladers, simkaarten, drugs, tabak en sigarettenvloeitjes. De ratten hadden lange hechtingen over hun lichaam.

Steeds verder

‘Criminelen gaan steeds verder in hun methoden’, liet de Britse minister Rory Stewart weten. Eerder zagen Britse gevangenisbewakers al duiven en tennisballen met smokkelwaar over de muur komen.

Anderen lazen ook: Sexy crimineel wordt model. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren