Burrito's vallen uit de lucht op Australische platteland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Google-bedrijf Alphabet gaat met drones burrito's bezorgen op het Australische platteland. Ook afgelegen boerderijen kunnen dus straks van een warme mexicaanse hap genieten.

Je zult maar ergens ver weg op het Australische platteland wonen. Zó ver van alles af dat de dichtstbijzijnde supermarkt op twee uur rijden is en dat in noodgevallen de dokter met een helikopter moet komen. Even een pizza met een brommer laten bezorgen is dan natuurlijk geen optie. Maar Google-bedrijf Alphabet gaat daar nu iets aan doen. Het bedrijf gaat testen doen met drones die eten bezorgen op het Australische platteland. Burrito’s om precies te zijn.

Er worden al langer dronebezorgingen getest in Australië, maar sinds deze week werkt het bedrijf samen met de Mexicaanse restaurantketen Guzman y Gomez. Inwoners van Australië kunnen nu een speciale app installeren, een soort thuisbezorgd.au dus eigenlijk. Vanuit daar kunnen ze bestellingen plaatsen. Een drone plaatst de pakketjes bijvoorbeeld in de tuin. En dat gaat dan ongeveer zo:

BURRITOS BY DRONE! 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Tijgers meppen drone uit de lucht of Bas en Guido (17) bouwden een drone als profielwerkstuk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren