De twee tieners. Foto: AFP

Canadese tieners namen afscheidsvideo op

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Georgia Oost
Georgia
Oost

De tieners Bryer (18) en Kam (19) uit Canada, die ervan verdacht worden drie mensen te hebben vermoord en later dood zijn teruggevonden, hebben een afscheidsvideo opgenomen vlak voor hun dood.

Dat heeft een familielid laten weten. In de video leggen de jongens uit wat er met hun lichamen moet gebeuren na hun dood. Ook nemen ze afscheid van hun familie, die maar een halve minuut van de video mocht bekijken. In het filmpje wordt hoogstwaarschijnlijk ook duidelijk of zij wel of niet de drie moorden hebben gepleegd.

Verdwenen

De twee vrienden waren op 19 juli plotseling vertrokken: met de truck verder het land in, om meer geld te verdienen. Tenminste, dat is wat ze tegen hun familie hadden verteld. Maar dat liep anders. Al gauw waren de jongens niet meer te bereiken en werd er gevreesd voor hun leven. Toen even later in hetzelfde gebied drie moorden werden gepleegd, waren de twee tieners officieel verdacht.

Teruggevonden

Heel Canada was in de ban van de verdwijning. Want wat hadden ze met de moorden te maken? Veel mensen waren naar ze op zoek. Na een gigantische klopjacht waar helikopters, boten en zelfs drones werden ingezet, zijn de lichamen van de jongens in een groot bos teruggevonden. Waarschijnlijk hebben ze zelfmoord gepleegd.

Anderen lazen ook: Wat bezielde de Canadese Bryer (18) en Kam (19)?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren