Channing Tatum

Channing Tatum verrast caissière met dansmoves

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Het zal je maar gebeuren: ben je aan het werk, staat opeens 'the one and only' Channing Tatum voor je neus!

Het overkwam een caissière van een tankstation in Amerika. Nietsvermoedend was Beatrice aan het werk toen de populaire acteur een ijskoffie en een chocoladereep kwam afrekenen. 

Dansmoves

De twee maken een praatje en dan begint Channing opeens te dansen. Waar veel vrouwen in 'shock' zouden zijn, blijft Beatrice heel cool. Sterker nog: ze danst lekker mee! De video is een hit op social media. Alleen op Facebook werd het filmpje al bijna 15 miljoen keer bekeken. Mocht je het nog niet gezien hebben, wij hebben hem voor je opgezocht zodat je hem hieronder kunt bekijken. 

Channing Tatum dances with employee at NC gas station

Logan Lucky

Channing Tatum, bekend van onder andere Magic Mike en 21 Jump Street, is vanaf eind augustus te zien in de film Logan Lucky. Woensdag 16 augustus is de Amerikaanse acteur in Amsterdam voor de Nederlandse première. In 7Days van 25 augustus lees je een recensie van deze film. Nog geen idee waar de film over gaat? Check dan de trailer hieronder.

LOGAN LUCKY Trailer (2017)

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Van de catwalk naar het witte doek of Sterren in de zon.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren