chelsea clinton, barron trump, pesten

Chelsea Clinton en Melania Trump zijn het een keer eens

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nienke Blokhuis
Nienke
Blokhuis

De families van Chelsea Clinton en Melania Trump staan normaal lijnrecht tegenover elkaar, maar nu waren ze het over één ding roerend eens: je mag online geen kinderen beledigen. 

Haar moeder was de grootste tegenstander van zijn vader. En die vader heeft haar moeder regelmatig voor rotte vis uitgemaakt. Maar toch nam Chelsea Clinton, dochter van Hillary, het afgelopen week op voor Barron Trum –inderdaad, de zoon van. Op een Amerikaanse nieuwssite kreeg Barron kritiek op zijn kledingstijl. ‘Het is hoog tijd dat Barron zich gaat kleden zoals het hoort in Het Witte Huis’ werd daar geschreven. Hij zou eruitzien alsof hij naar de bioscoop ging: te gewoontjes.

Reactie Chelsea

‘Barron is een KIND’, reageerde Chelsea vervolgens op Twitter. ‘Over geen enkel kind zou zo gesproken mogen worden zoals hier wordt gedaan. Het wordt tijd dat de media en iedereen Barron met rust laten zodat hij de beschermde jeugd krijgt die hij verdiend.’

Chelsea Clinton 1503563898

Melania dankbaar

Die opmerking bleef niet onopgemerkt: tienduizenden mensen lieten hun waardering onder de tweets blijken. Maar de meest opvallende reactie kwam van niemand minder dan de moeder van Barron, Melanie Trump. ‘Dankjewel Chelsea Clinton, het is zo belangrijk dat we onze kinderen steunen zodat ze zichzelf kunnen zijn!’

Melania Trump 1503563924

Niet voor het eerst

In januari nam Chelsea het ook al op voor Barron. Toen werden er veel grappen over hem gemaakt na de inauguratie van zijn vader, waarbij Barron regelmatig in beeld was. Het is niet gek dat Chelsea steeds haar mond opendoet: ze was zelf dertien jaar oud toen haar vader president werd, en weet dus goed hoe het is om op jonge leeftijd zo in de belangstelling te staan.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens 'Het pesten is niet gestopt, maar ik kan er beter tegen' of Gepeste Matthijs overspoeld met positieve reacties.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren