Chocoladecake

Chocoladecake blijkt niet zomaar een cake

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine
de Wit

Op een school in het Franse Mennecy besloot een leerling een wel heel aparte cake mee te nemen naar de les. Hij had er drugs in gestopt, maar dat vertelde hij er niet bij. 

De gymleraar op de school Parc de Villeroy besloot zijn les eens anders in te steken. De leerlingen mochten eten en drinken meenemen, om er een gezellige middag van te maken. Dat liet een leerling zich geen twee keer zeggen. Hij bakte een spacecake voor zijn docent en zeven leerlingen. Maar zij hadden geen idee dat er drugs in de cake zat. Dat meldt de Franse krant Le Parisien.

Rare smaak

'De chocoladecake zag er normaal uit. Het had een beetje een rare smaak, maar we aten het gewoon op, vertelt één van de leerlingen aan de krant. De leerlingen werden misselijk, moe of kregen juist enorme eetbuien. Ze wisten nog steeds niet wat er gebeurde, want de maker ervan hield zijn mond dicht.

Aangifte

Een moeder van een van de leerlingen had al snel door wat er aan de hand was. Zij belde de politie en deed aangifte tegen de jongen. Hij werd direct geschorst op school. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Hoeveel drugs gebruiken Nederlandse scholieren?

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren